Medewerkers

Zonder Meer is een unieke leer-werkplek in Oud-Beijerland voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Het is onze missie om letterlijk midden in de samenleving, in het centrum van Oud-Beijerland, een ontmoetingsplek en een uitdagende werkplek te creëren voor jongeren/(jong)volwassenen met een beperking.

 

Graag willen wij onze medewerkers aan u voorstellen:

 

Nicole:

Nicole:

Hoi, ik ben Nicole. Bij Zonder Meer werk ik in de keuken en soms ook in de bediening. Het leukste vind ik het om taarten en koekjes te bakken, maar ik vind het ook heel leuk om broodjes klaar te maken.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn paard Lotti.


Jaco:

Jaco:

Hallo, mijn naam is Jaco en ik werk bij Zonder Meer in de keuken. Het leukste om te doen vind ik het bereiden van de gerechten, maar bij de afwas heb ik het net zo naar mijn zin.

 

In mijn vrije tijd speel ik graag spelletjes op mijn X-Box en ik kijk graag naar een potje voetbal.


MaryAnn:

MaryAnn:

Hallo, ik ben MaryAnn. Ik werk in de bediening, maar ook in de keuken. In de keuken vindt ik het leukste om alle dingen te snijden, maar ook om te leren hoe de broodjes klaargemaakt moeten worden. Ook drankjes maken is erg leuk om te doen.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag naar musicals en voetbal ik bij het vrouwenelftal van de Zinkwegse Boys.


Frank:

Frank:

Hoi, ik ben Frank. Ik werk bij Zonder Meer in de bediening en in de keuken. Het leukste om te doen vind ik de gasten bedienen, schoonmaken en het bestek poleren.

 

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar Bassie & Adriaan, luister ik muziek en speel ik heel graag met mijn neefje en nichtje.


Sabine:

Sabine:

Hi, Ik ben Sabine, bij Zonder Meer werk ik in de bediening. Het is heel erg leuk om de gasten te verwelkomen en ze daarna te mogen bedienen.

 

Mijn hobby’s zijn skiën, spelletjes doen, met de honden wandelen en reizen.


Rowan:

Rowan:

Hallo, mijn naam is Rowan. Ik werk bij Zonder Meer als gastheer en in de bediening. Het is erg leuk om de gasten te bedienen.

 

Mijn hobby’s zijn voetballen, tennissen en de honden uitlaten.


Joseline:

Joseline:

Hallo, mijn naam is Joseline. Bij Zonder Meer werk ik in de bediening. Het leukste is om de gasten te ontvangen en te bedienen. Maar ik zou ook graag in de keuken willen gaan werken.

 

Mijn hobby’s zijn streetdance, muziek luisteren, dansen en tekenen.


Marie-Louise:

Marie-Louise:

Hallo allemaal, mijn naam is Marie-Louise. Ik werk bij Zonder Meer in de bediening en ik doe verder allemaal klusjes zoals thee bijvullen en schoonmaken.

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mijn eigen huisje schoon te maken en tv te kijken.


Gerralda:

Gerralda:

Hoi allemaal, ik ben Gerralda. Bij Zonder Meer loop ik stage in de bediening. Het leukste werk vind ik de bestellingen opnemen.

 

Mijn hobby’s zijn koken & bakken en daarnaast knutsel ik graag.


Sebastiaan:

Sebastiaan:

Hoi, ik ben Sebastiaan. Bij Zonder Meer werk ik in de bediening en ben ik gastheer. Het eten uitserveren vindt het leukste om te doen.

 

Ik vind zwemmen en karate leuk om te doen, maar ook muziek luisteren vind ik erg leuk.


Axel:

Axel:

Ik ben Axel, ik sta op maandag in de keuken en de rest in de bediening. Het leukste is bestelling opnemen en in keuken doe ik afwas en schoonmaken. Mijn hobby is dart toernooi en mens-erger-je-niet in vrije tijd doe ik tv kijken en muziek luisteren.

Kimberley:

Hallo, mijn naam is Kimberley. Ik sta op donderdag in de keuken en de rest in de bediening. Het leukste vind ik drankjes maken, in de keuken vind ik bakken leuk. Mijn hobby’s zijn paardrijden, diamond painting en honden uitlaten. Op dinsdag werk ik in het odensehuis, ik help daar mensen met dementie en dat vind ik heel leuk.

Luca:

Hallo mijn naam is Luca ik sta dinsdag woensdag en vrijdag in de keuken en donderdag zaterdag in de bediening. In de keuken vind ik de broodjes maken het leuks. En in de bediening vind ik het leuk om gasten te helpen en om de drankjes te maken.

Renee:

Hallo, mijn naam is Renee. Ik werk voor het eerst in een restaurant genaamd Zonder Meer. Ik vind het erg leuk, vooral achter de bar en in de bediening. In mijn vrije tijd doe ik graag games en ga ik uit met vrienden.

Sherminia:

Sherminia:

Hoi, ik ben Sherminia. Ik vind het heel leuk om mensen te bedienen en ik hou ook van strijken en ik vind het ook heel leuk om drankjes te doen. Mijn hobby is om elke maandag Zumba te doen, ik hou van dansen, zingen en muziek luisteren. Ik hou ook van schoonmaken, ik ben heel netjes en ik vind het heel leuk om met kinderen te werken.

Toetie:

Hallo, ik ben Toetie, ik vind het leuk om de gasten te helpen bij Zonder Meer en ik kan heel erg goed strijken.

Mijn hobby is korfballen

Dylan:

Dylan:

Goeie dag, Ik ben Dylan van der Sluijs. Ik loop hier al 3 jaar stage bij Zonder Meer. Ik ben er 3 dagen per week op woensdag, donderdag en vrijdag. Het is leuk om bij Zonder Meer mijn stage te mogen doen. Een paar collega’s zijn bekenden van mijn verleden. Ik heb mijn taken in de keuken en in de bediening. In de keuken doe ik de vaat, snijwerk, koekjes baken en taart baken. In de bediening doe ik de schoonmaak, gasten bedienen, de was en drankjes klaarzetten. Mijn hobby’s is schaken, lego, badminton, schommelen en zwemmen. En ik ben heel creatief. Als alles goed gaat zal ik op 6 augustus mijn arbeidsmatige dagbesteding starten, dat wil ik heel graag.

Vrijwilliger

Sem:

Hoi, ik ben Sem van der Bergh. Ik vind het leuk om te beginnen met thee drinken in de ochtend. Ook achter de bar staan vind ik heel leuk. Mijn hobby is het verzamelen van oude brandweerauto’s. Ik heb heel veel verschillende brandweerauto’s. Ik doe ook vrijwilligerswerk bij de RTM. Dit vind ik ook heel leuk. Ik wil later bij de beroepsbrandweer werken. Maar ik blijf natuurlijk ook bij Zonder Meer werken.

Zonder Meer Eten & Drinken
Boterhof 1, 3262 SC Oud-Beijerland
0186 - 745 430
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
blog

 

lunchcafezondermeer
@lunchzondermeer

 

   Erkend leerbedrijf

 

ma:    12.00 uur - 17.00 uur
di-do: 09.00 uur - 17.00 uur
vr: 09.00 uur - 21.00 uur
za:      09.00 uur - 17.00 uur
zo:      gesloten

Zonder Meer Eten & Drinken
Boterhof 1, 3262 SC Oud-Beijerland
0186 - 745 430
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
blog

 

ma:    12.00 uur - 17.00 uur
di-do: 09.00 uur - 17.00 uur
vr: 09.00 uur - 21.00 uur
za:      09.00 uur - 17.00 uur
zo:      gesloten