Het bestuur

Het bestuur van Stichting ‘Zonder Meer” bestaat uit drie personen, die elk hun eigen aandeel leveren aan de Stichting en B.V. Naast het bestuur is er ook een Raad van Toezicht. Het bestuur bestaat uit:

  • Conny Verbaas (Voorzitter)
  • Arjan Holleman (Secretaris)
  • Ina Groenewegen (Penningmeester)

Wij stellen ons graag wat uitgebreider aan je voor:

 

 

Conny Verbaas:

Mei 2014 werd ik gevraagd voor het bestuur van Zonder Meer. Vier jaar ervoor was ik wethouder binnen Oud-Beijerland met de portefeuilles Financiën, Economie en sociale zaken, werkgelegenheid. Hierdoor was ik in aanraking gekomen met de 3 decentralisaties van Rijk naar gemeente van o.a. jeugdhulp, WMO en WWB.

Daarnaast was ik jaren geleden op Hawaii bij bedrijven geweest die werkten met mensen met een beperking. Het zat nog altijd in een hoekje van mijn gedachten dat ik daar iets mee zou willen doen. Na vele jaren in het vak Personeel en Organisatie werkzaam te zijn geweest kan ik mijn kennis kwijt in de portefeuille Personeel en Organisatie binnen Zonder Meer. Al deze ingrediënten maken het dat ik mij als een vis in het water voel in de functie van voorzitter binnen de Stichting en B.V.

 

 

Arjan Holleman:

Mijn naam is Arjan Holleman en ik ben één van de oprichters van Zonder Meer Eten & Drinken. Binnen de Stichting Zonder Meer heb ik de taak van secretaris op mij genomen. In het dagelijks leven ben ik directeur-eigenaar van Schot Marketing & Communicatie (www.schot.nl). Met dit bureau bedien ik meer dan 200 klanten in de Hoeksche Waard en omstreken.

Daarnaast ben ik ook initiatiefnemer van BusinessWaard (www.businesswaard.nl) en zit ik in het bestuur van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) namens de gemeente Oud-Beijerland. Maar ik ben ook nog betrokken bij leerprojecten (Willem van Oranje, Het Pluspunt, Christelijke Scholen Gemeenschap De Waard).

 

 

Ina Groenewegen:

Als jongste bestuurslid (sinds januari 2015) ben ik het langst bij Zonder Meer betrokken. Al vanaf het prille begin (juni 2013) ben ik notulist bij de vergaderingen van het Bestuur. Door mijn werkzaamheden als notulist bij de PCL (Permanente Commissie Leerlingenzorg) werd ik gevraagd om te notuleren bij de vergaderingen van Zonder Meer.

Na een bestuurswisseling werd ik ook door het huidige Bestuur verzocht te blijven notuleren en werd ik in januari gevraagd tot het Bestuur toe te treden. Natuurlijk heb ik daarin toegestemd, want Zonder Meer heeft inmiddels een bijzonder plekje in mijn hart gekregen. Ik kende Conny en Arjan helemaal niet, maar het klikte en zodoende heb ik besloten tot het bestuur te treden.

 

Raad van toezicht:

Johan van Buuren, voorzitter

Joop Keegel

Zonder Meer Eten & Drinken
Boterhof 1, 3262 SC Oud-Beijerland
0186 - 745 430
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
blog

 

lunchcafezondermeer
@lunchzondermeer

 

   Erkend leerbedrijf

 

ma:    12.00 uur - 17.00 uur
di-do: 09.00 uur - 17.00 uur
vr: 09.00 uur - 21.00 uur
za:      09.00 uur - 17.00 uur
zo:      gesloten

Zonder Meer Eten & Drinken
Boterhof 1, 3262 SC Oud-Beijerland
0186 - 745 430
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
blog

 

ma:    12.00 uur - 17.00 uur
di-do: 09.00 uur - 17.00 uur
vr: 09.00 uur - 21.00 uur
za:      09.00 uur - 17.00 uur
zo:      gesloten

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.