Het bestuur

Het bestuur van ‘Zonder Meer Eten & Drinken’ bestaat uit vier belangrijke personen, die elk hun eigen aandeel leveren aan zowel de Horeca B.V. als de Stichting. Naast het bestuur is er ook een reflectiegroep. Het bestuur bestaat uit:

  • Conny Verbaas (Voorzitter)
  • Henk van den Berg (Penningmeester)
  • Arjan Holleman (Secretaris) 
  • Ina Groenewegen (Administratie)

Wij stellen ons graag wat uitgebreider aan je voor:

 

 

Conny Verbaas:

Mei 2014 werd ik gevraagd voor het bestuur van Zonder Meer. Mijn mede(nieuwe) bestuursleden zouden zijn Henk van den Berg en Arjan Holleman. Twee mannen die ik had ontmoet maar nooit mee had gewerkt en qua achtergrond heel verschillend en aanvullend. Ik heb dan ook volmondig ja gezegd.


Vier jaar ervoor was ik wethouder binnen Oud-Beijerland met de portefeuilles Financien, Economie en sociale zaken, werkgelegenheid. Hierdoor was ik in aanraking gekomen met de 3 decentralisaties van Rijk naar gemeente van o.a. jeugdhulp, WMO en WWB.


Daarnaast was ik jaren geleden op Hawaii bij bedrijven geweest die werkten met mensen met een beperking. Het zat nog altijd in een hoekje van mijn gedachten dat ik daar iets mee zou willen doen. Na vele jaren in het vak Personeel en Organisatie werkzaam te zijn geweest kan ik mijn kennis kwijt in de portefeuille Personeel en Organisatie binnen Zonder Meer.

Al deze ingredienten maken het dat ik mij als een vis in het water voel in de functie van voorzitter binnen de Stichting en B.V.

 

 

Henk van den Berg:

 

Als penningmeester van Zonder Meer ben ik medio 2014 een nieuwe en uiteindelijk mooie fase van mijn (maatschappelijk) leven ingegaan!

 

Evenals Conny en Arjan heb ik vol enthousiasme mijn taak op me genomen en oefen deze nog steeds met veel plezier uit. Dit, in de wetenschap dat je hiermee kansen creëert voor een groep mensen uit de samenleving die anders tussen wal en schip kunnen geraken. Mensen die een plek hebben gevonden in hun eigen bedrijf.

 

In het dagelijks leven ben ik actief als bouwadviseur / bouwprojectmanager en ik begeleidt vanuit mijn bureau, BVL Bouwadvies BV, diverse projecten. Mooi werk waarbij het altijd weer een uitdaging is om voor de opdrachtgever het maximale resultaat te behalen. Naast Zonder Meer ben ik ook nauw betrokken bij Hoeksche Waard Duurzaam en HW Energie. Twee organisaties die een bijdrage leveren aan de verduurzaming en toekomstbestendigheid van de Hoeksche Waard.

 

Zonder Meer is mijn “tweede kantoorplek” geworden. Een plek waar ik mij thuis voel!

 

 

Arjan Holleman:

Mijn naam is Arjan Holleman en ik ben één van de oprichters van Zonder Meer Eten & Drinken. Binnen de Stichting Zonder Meer heb ik de taak van secretaris op mij genomen. In het dagelijks leven ben ik directeur-eigenaar van Schot Marketing & Communicatie (www.schot.nl). Met dit bureau bedien ik meer dan 150 klanten in de Hoeksche Waard en omstreken.

 

Daarnaast ben ik ook voorzitter van business club BNI Albatros en zit ik in het bestuur van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) namens de gemeente Oud-Beijerland. Maar ik ben ook nog betrokken bij leerprojecten (Willem van Oranje, Het Pluspunt, Christelijke Scholen Gemeenschap De Waard).

 

 

Ina Groenewegen:

Als jongste bestuurslid (sinds januari 2015) ben ik het langst bij Zonder Meer betrokken. Al vanaf het prille begin (juni 2013) ben ik notulist bij de vergaderingen van het Bestuur. Door mijn werkzaamheden als notulist bij de PCL (Permanente Commissie Leerlingenzorg) werd ik gevraagd om te notuleren bij de vergaderingen van Zonder Meer.

 

Na een bestuurswisseling werd ik ook door het huidige Bestuur verzocht te blijven notuleren en werd ik in januari gevraagd tot het Bestuur toe te treden. Natuurlijk heb ik daarin toegestemd, want Zonder Meer heeft inmiddels een bijzonder plekje in mijn hart gekregen. Ik kende Conny, Arjan en Henk helemaal niet, maar het klikte en het is geweldig om je met elkaar in te kunnen zetten voor deze groep mensen. In het dagelijks leven ben ik conciërge en onderwijsassistente bij CSG de Waard en ben ik werkzaam op CBS de Kriekenhof.

Zonder Meer Eten & Drinken
Boterhof 1, 3262 SC Oud-Beijerland
0186 - 745 430
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
blog

 

ma:    12.00 uur - 17.00 uur
di-do: 09.00 uur - 17.00 uur
vr: 09.00 uur - 21.00 uur
za:      09.00 uur - 17.00 uur
zo:      gesloten

Zonder Meer Eten & Drinken
Boterhof 1, 3262 SC Oud-Beijerland
0186 - 745 430
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
blog

 

ma:    12.00 uur - 17.00 uur
di-do: 09.00 uur - 17.00 uur
vr: 09.00 uur - 21.00 uur
za:      09.00 uur - 17.00 uur
zo:      gesloten

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.