Restaurant

De medewerkers van Zonder Meer hebben het er maar druk mee. Iedere dag zijn ze volop in de weer om een lekkere lunch te bereiden en de vele klanten met veel plezier te bedienen. Dit doen ze met een grote dosis aan passie. Dagelijks maken onze medewerkers grote sprongen vooruit en dat komt allemaal ten goede aan onze klanten. Maar het geeft ook de medewerker zelf een boost, waardoor ze nog meer hun best doen. Dat is voor ons en voor de ouders waanzinnig om te zien.

 

Dagverse producten

Al onze producten zijn dagvers. Dagelijks komen lokale ondernemers zoals de bakker en de groenteboer vers brood en groente brengen. De slager komt wekelijks het mooiste en malste vlees bij ons afleveren. Maar naast het bereiden van een lunch heeft Zonder Meer Eten Drinken nog veel meer in petto.

 

 

Taarten

Taarten

Voor taart van Zonder Meer hoef je niet jarig te zijn. Want met onze lekkere taarten is er voor iedereen altijd iets te vieren. Daar lust iedereen wel een stukje van. Het maakt niet uit wat je kiest. Want elke taart wordt dagelijks vers gebakken. Dat doen we in onze eigen bakkerij. En dat proef je in iedere Zonder Meer taart.

Ontbijt

Ontbijt

Heb je wel eens gehoord dat je bij Zonder Meer ook kunt ontbijten? Tijdens je Zonder Meer ontbijt kun je genieten van lekkere verse broodjes en croissants met heerlijk beleg en een gekookt eitje. En natuurlijk mag een glas Jus d’orange niet ontbreken. Daarnaast serveren wij verse koffie en thee. En dat allemaal voor € 9,75 per persoon.

 

Ontbijt wanneer?

Iedere dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 11.00 uur ben je welkom voor een heerlijk vers ontbijt. Omdat de ingrediënten van het ontbijt besteld moeten worden en klaargemaakt moeten worden, dien je wel een dag van tevoren te reserveren.


High Tea

High Tea

Bij Zonder Meer Eten en Drinken kun je ook genieten van een heerlijke High Tea. Onze High Tea bestaat uit veel verschillende kleine hapjes, die zowel koud als warm geserveerd worden. Onze kok Dien stelt de hapjes nauwkeurig samen en probeert allerlei nieuwe recepten uit. Dit maakt dat de High Tea afwisselend en variërend is.

 

Wil jij de heerlijkste gerechten proeven in klein formaat, kom dan bij ons voor een High Tea. Omdat de ingrediënten van de Highe Tea besteld moeten worden en klaargemaakt moeten worden, dien je wel van tevoren te reserveren.

 

Je reserveert een High Tea al voor € 18,50 p.p


Eten wat de pot schaft

Eten wat de pot schaft

Iedere vrijdagavond kun je deelnemen aan het thema ‘eten wat de pot schaft.’ Zonder Meer hanteert iedere week een ander menu. Zo hebben wij een stampotten dag, een mixed grill dag, een spareribs dag en nog veel meer andere lekkernijen, die onze kok bedenkt. Zo passeren allerlei menu’s de revue. Houd de menu’s nauwlettend in de gate, want er komt vast en zeker iets langs wat van jou gading is.

 

Vanaf 17:00 ben je van harte welkom op onze ‘Eten wat de pot schaft avond.’ Om er zeker van te zijn dat je een plaatsje hebt, moet je van tevoren reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen.

 

Kun je niet komen, maar heb je wel trek in wat wij serveren, dan kun je het ‘eten wat de pot schaft’ ook bestellen. Samen met jou spreken we dan een tijd af dat je de maaltijd kunt komen ophalen.


Thema avond

Thema avond

Eén keer per maand op donderdagavond houden wij een thema avond. Het eten staat dan helemaal centraal aan het thema. Onze kok verzint de leukste hapjes en gerechten bij het desbetreffende thema. Dat wordt smullen! In februari organiseerden wij een avond met Traditionele Italiaanse gerechten en in maart een Mexicaanse avond, wat een groot succes was.

 

Hoe laat?

Op donderdagavond vanaf 17.30 ben je van harte welkom op onze thema avond. Reserveer snel, want vol = vol.


Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een leuke plek om het feestje van je kind te vieren, dan ben je bij Zonder Meer aan het goede adres. Het feestje duurt ongeveer 2 uur en kan gereserveerd worden iedere dag na 14.00 uur.

 

Er zijn verschillende thema’s om uit te kiezen:

  • Schortjes versieren: Ieder kind krijgt een schort dat hij of zij kan versieren met behulp van textiel stiften. Zo kan het kind zijn eigen unieke creatie ontwerpen.
  • Cup cakes versieren: Wij zorgen voor de lekkerste cup cakes, die je kind kan versieren met behulp van glazuur en diverse strooisels. Natuurlijk mag je kind na het versieren de cup cake lekker opeten.
  • Pannenkoeken versieren: De kok van Zonder Meer maakt heerlijke pannenkoeken, die de kinderen zelf naar eigen inzicht mogen versieren met allerlei strooisel, poedersuiker en stroop. Natuurlijk gaat zo’n lekker pannenkoek er best wel in.
  • Speurtocht door het centrum: Binnenkort organiseert Zonder Meer ook een speurtocht door het centrum van Oud-Beijerland. Na zo’n enerverende tocht zijn de kinderen toe aan een heerlijke maaltijd.

Afhalen en bezorgen

Afhalen en bezorgen

Zonder Meer heeft ook de mogelijkheid om een lunch te bestellen. Heb je niet de mogelijkheid om bij ons te kunnen eten, bestel dan bij ons je lunch. Als je voor 11.00 uur besteld, dan kun je vanaf 12.00 uur de lunch ophalen of laten bezorgen. Uitgebreidere informatie vind je onder de kop Menu/Bestellen.


Huisgemaakte Hapjes

Huisgemaakte Hapjes

Zonder Meer verzorgt graag heerlijke huisgemaakte hapjes. Deze kunnen geserveerd worden op feestjes, een receptie of wat voor bijeenkomst dan ook. Wij verzorgen in overleg en met alle plezier heerlijke hapjes. Ze worden netjes op schaal bezorgd zodat het direct uitgeserveerd kan worden! Voor verdere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 0186-745430.

Zonder Meer Eten & Drinken
Boterhof 1, 3262 SC Oud-Beijerland
0186 - 745 430
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
blog

 

lunchcafezondermeer
@lunchzondermeer

 

   Erkend leerbedrijf

 

ma:    12.00 uur - 17.00 uur
di-do: 09.00 uur - 17.00 uur
vr: 09.00 uur - 21.00 uur
za:      09.00 uur - 17.00 uur
zo:      gesloten

Zonder Meer Eten & Drinken
Boterhof 1, 3262 SC Oud-Beijerland
0186 - 745 430
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
blog

 

ma:    12.00 uur - 17.00 uur
di-do: 09.00 uur - 17.00 uur
vr: 09.00 uur - 21.00 uur
za:      09.00 uur - 17.00 uur
zo:      gesloten